Module RMS - Resourcemanagementsysteem

De module RMS ondersteunt het bedrijfsproces Resourceplanning.

Functionaliteiten

Basisadministratie
Chauffeurs
In de module RMS worden de gegevens van de chauffeurs en de wijzigingen op deze gegevens vanuit de module UVS direct verwerkt. In de module RMS beschikt u altijd over de actuele gegevens van de chauffeurs en hoeft u slechts een keer een chauffeur in te voeren, namelijk in de module UVS (de bron voor uw medewerkergegevens).

Order entry
Trekkers
In de module RMS worden de gegevens van de trekkers en de wijzigingen op deze gegevens vanuit de module UVS direct verwerkt. In de module RMS beschikt u altijd over de actuele gegevens van de trekkers en hoeft u slechts een keer een trekker in te voeren, namelijk in de module TMS (de bron voor uw trekkergegevens).

Importeren
Combinatieplanning
Transportopdrachten kunnen op basis van CSV en XML automatisch worden geïmporteerd en gematched op Relaties en Locaties in het TMS.
           

Plannen
Roosters
De resourceplanner heeft volop mogelijkheden om roosters samen te stellen en vervolgens een planning te maken voor de combinaties (trekkers en chauffeurs) op basis van de beschikbaarheid en het rooster.

Tarieven
Planning
De module TMS ontvangt de combinatieplanning vanuit de module TMS en is de basis voor de daadwerkelijk opdrachtplanning van de planner.

Uitgelicht
Basisadministratie
Medewerkerportaal
Op het medewerkerportaal is realtime het rooster van de chauffeur beschikbaar, kan hij zijn verklaring niet-werken downloaden en is, indien van toepassing, zijn busplanning beschikbaar.

Koppeling andere TpfR3-modules

Contact

Idas B.V. Internet & ICT
Web: www.idas.nl
Mail: info@idas.nl
Tel: +31(0)55 - 5768945

Gebeld worden door Idas?